Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ: Αυτοβούλως στην Αστυνομία ένας 30χρονος

Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ: Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ:

Στην Αστυνομία αυτοβούλως παρουσιάστηκε ένας 30χρονος που φέρεται να χτύπησε έναν οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μερικές ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας 30χρονος άνδρας μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συνοδεία του δικηγόρου του, για την υπόθεση με τον θάνατο ενός 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ημέρα της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αστυνομία, λέγεται ότι υποστήριξε πως είχε έντονο διάλογο με τον 30χρονο οπαδό, αλλά δεν είπε ότι τον ξυλοκόπησε. Όπως αναφέρεται, πήρε αντίγραφο του κατηγορητηρίου και εκτιμάται πως την άλλη εβδομάδα θα ξαναεμφανιστεί, για να καταθέσει στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ που χειρίζεται την υπόθεση καθώς και ενδεχομένως και στον ανακριτή.

Ο 48χρονος νοσηλεύτηκε πέντε ημέρες στο Γενικό Κρατικό μετά το φερόμενο επεισόδιο. Στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να επιστρέψει σπίτι του, όπου λίγες ώρες αργότερα αισθάνθηκε και πάλι αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αυτή τη φορά στον «Ευαγγελισμό», όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έρευνα στρέφεται παντού και ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια ήταν η αιτία θανάτου του άτυχου οπαδού.

#ΑΕΚ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΟΠΑΔΟΣ #ΟΠΑΔΟΙ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΓΗΠΕΔΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.