Χερσόνησος: Αγνοούνται ένας 23χρονος και ένας 26χρονος που είχαν βγει στη θάλασσα με φουσκωτό

Χερσόνησος: Αγνοούνται Χερσόνησος: Αγνοούνται

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Λιμενικού για τον εντοπισμό δύο ανδρών που αγνοούνται στην Χερσόνησο Κρήτης. Είχαν βγει στα ανοικτά με φουσκωτή λέμβο. 

Σε έρευνα για τον εντοπισμό δύο ανδρών που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο ανοιχτά της περιοχής Χερσονήσου στην Κρήτη, έχει επιδοθεί το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Συγκεκριμένα, αναζητούνται ένας 23χρονος και ένας 26χρονος. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 19:00 το Λιμενικό ενημερώθηκε από συγγενείς του 23χρονου. Δεν είχε επιστρέψει, γεγονός που ανησύχησε τους συγγενείς του που ενημέρωσαν τις αρχές. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

#ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ #ΚΡΗΤΗ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ #ΦΟΥΣΚΩΤΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.