Είσαι ληστής τραπεζών; Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σου δίνει επιλογή

Είσαι ληστής τραπεζών; Η Είσαι ληστής τραπεζών; Η

Στην ενότητα «Θέλω να συστηθώ» η «Πλεύρη Ελευθερίας» ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, όπου υπάρχει και η επιλογή του... ληστή τραπεζών.

Η Πλεύση Ελευθερίας και η Πρόεδρος του ανεβάζουν ρυθμούς για τις επικείμενες εκλογές καθώς φλερτάρουν με την είσοδο τους στη Βουλή και βρίσκονται πολύ κοντά στο 3%.

Για το σκοπό αυτό φροντίζει να βρίσκεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία και όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, όπως άλλωστε απέδειξε και χθες έχοντας δώσει ανοιχτά το κινητό της τηλέφωνο0 και συνομιλούσε με μαθητές οι οποίοι την ενημέρωσαν πως έχει πέσει η Τράπεζα Θεμάτων.

Αυτό που προκαλεί ωστόσο εντύπωση είναι το γεγονός οτι στο σαιτ δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες να εγγραφούν στο κόμμα.

Στην ενότητα «Θέλω να συστηθώ» η «Πλεύρη Ελευθερίας» ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και τις δεξιότητες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο κίνημα. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ανάμεσα σε επαγγέλματα όπως αυτό του φούρναρη, του τεχνικού και του εκπαιδευτικού, υπάρχει και η επιλογή του... ληστή τραπεζών.

Το θέμα έχει αρχίσει να διαδίδεται στα social media με αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή στην ιστοσελίδα του κινήματος και κάποιους να εκτιμούν ότι πρόκειται για λάθος.

zoi.png

#ΛΗΣΤΗΣ #ΤΡΑΠΕΖΕΣ #ΖΩΗ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.