Θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σε Κερατσίνι και Κολωνό: Παρασύρθηκαν πεζοί

Θανατηφόρα τροχαία Θανατηφόρα τροχαία

Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν στην Αττική το βράδυ της Τρίτης (30/5). Οι οδηγοί και των δύο τροχαίων συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα δυστυχήματα συνέβησαν σε Κερατσίνι και Κολωνό, όπου δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα και τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 21:20, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, στην διασταύρωση της με την Γρηγορίου Λαμπράκη, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της.

Το δεύτερο τροχαίο συνέβη περίπου στις 22:00 στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι οδηγοί και των δύο τροχαίων συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

#ΤΡΟΧΑΙΑ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΠΕΖΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.