Συνελήφθη ο άνδρας που ξυλοκοπούσε βάναυσα σκυλί: «Πρέπει να μάθει να μην πειράζει τις κότες»

Συνελήφθη ο άνδρας που Συνελήφθη ο άνδρας που

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 70χρονο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για κακοποίηση ζώου στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη εντέλει ο άντρας που εμφανίζεται σε βίντεο να κακοποιεί σκυλί σε περιφραγμένο χώρο στην περιοχή των Λουτρών Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί βίντεο που αναρτήθηκε σε φιλοζωική ομάδα στο Facebook, στο οποίο ο άντρας φαίνεται να χτυπάει σκυλί με ξύλο, ενώ είχε υποβληθεί και μήνυση εις βάρος του.

Για το ζώο παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση από κτηνίατρο του δήμου Λαγκαδά, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δράστης υποστήριξε ότι «δεν ήταν ξύλο και το βλέπετε το σκυλί ότι είναι σε άριστη κατάσταση, ένα πλαστικό σωληνάκι, αυτό εδώ (σ.σ. το δείχνει στην κάμερα) και το χτυπάω στη γη, για να τρομάξει, για να αρχίσει να μαθαίνει, για να μην φάει τις κότες. Το πήρα δύο ημερών, το μεγαλώνω και πρέπει να μάθει να μην πειράζει τις κότες και γι' αυτό το φοβερίζουμε».

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

{https://www.facebook.com/100009300428758/videos/1395264844643189}

#ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΖΩΟΥ #ΣΚΥΛΙ #ΛΑΓΚΑΔΑΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.