Διασωληνωμένη η 2χρονη που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της: Τα πρώτα του λόγια

Διασωληνωμένη η 2χρονη που Διασωληνωμένη η 2χρονη που

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του μόλις δύο ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κίσσαμο Χανίων.

Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε όταν ο πατέρας ενός δίχρονου παιδιού, κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο, δεν το είδε και το παρέσυρε, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ νωρίτερα και κάτω από δύσκολες συνθήκες έγινε η διακομιδή του από τα Χανιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς - όπως υποστηρίζει - να το καταλάβει.

Ο ίδιος, όπως και η μητέρα του παιδιού, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει. Τα πρώτα λόγια, ωστόσο, που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν:

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Σημειώνεται πως ο άνδρας υπεβλήθη σε αλκοτέστ - που βγήκε αρνητικό., ενώ ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια.

#ΚΙΣΣΑΜΟΣ #ΧΑΝΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΜΕΘ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.