Λαχτάρα για επιβάτες του Προαστιακού: Ακινητοποιήθηκε στην Κινέτα, έβγαζε καπνούς και εκκενώθηκε

Λαχτάρα για επιβάτες του Λαχτάρα για επιβάτες του

Συρμός του Προαστιακού ακινητοποιήθηκε στην Κινέτα καθώς βγάζει καπνούς!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κινέτας καθώς συρμός του Προαστιακού έχει ακινητοποιηθεί γιατί βγάζει καπνούς.

Ο συρμός, ο οποίος εκτελούσε το δρομολόγιο «Αθήνα – Κιάτο», εκκενώθηκε. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 7 πυροσβέστες, όπου και πραγματοποίησαν ελέγχο και ερευνούν της ακριβή αιτία του συμβάντος. Οι επιβάτες, συνέχισαν με καθυστέρηση το δρομολόγιο τους, με άλλο συρμό σύμφωνα με το korinthostv.gr.

IMG 20230510 220655 1024x877

Ανακοίνωση της Hellenic Train

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η Hellenic Train: «Αγαπητοί Επιβάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα, Τετάρτη 10/05/2023, τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή ΑΘΗΝΑ-ΚΙΑΤΟ-ΑΘΗΝΑ πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

#ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ #ΚΙΝΕΤΑ #ΕΠΙΒΑΤΕΣ #ΣΥΡΜΟΣ #ΚΑΠΝΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.