Μάριος Παπαγεωργίου: Αστυνομικοί οι δύο ακόμα ύποπτοι για τη δολοφονία του

Μάριος Παπαγεωργίου: Μάριος Παπαγεωργίου:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το έγκλημα του Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή από το 2012 όταν έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε.

Εγκέφαλος των δραστών αποδείχθηκε πως ήταν ένας στενός οικογενειακός φίλος που ήθελε να κερδίσει χρήματα και καταδικάστηκε σε ισόβια. Ήταν εκείνος που φέρεται να έδωσε εντολή για την εξαφάνιση του πτώματος, σε μια προσπάθεια να συσκοτιστεί το τοπίο του εγκλήματος.

Οι δύο άντρες ηλικίας 53 και 54 ετών που συνελήφθησαν χθες, κατηγορούνται ως συνεργοί και τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, την ερχόμενη Τρίτη έχουν κληθεί να απολογηθούν δύο ακόμα άτομα.

Είναι δύο συγγενείς καταδικασθέντα ατόμου για την υπόθεση και είναι αστυνομικοί, οι οποίοι φαίνεται να γνώριζαν την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου.

Οι ίδιοι αρνιούνται κάθε κατηγορία και είναι ανάμεσα στα 8 άτομα που ερευνώνται από την Αστυνομία.

Ο ένας λέει πως γνώριζε τον Μάριο αλλά δεν έχει καμία συμμετοχή και δεν έχει καμία επίμαχη συνομιλία μαζί του εκείνο το χρονικό διάστημα και πως δεν γνωρίζει την υπόθεση.

Ο δεύτερος είχε μία συνομιλία με τον Μάριο εκείνη την περίοδο αλλά αναφέρει πως ήταν άσχετη και δεν έχει καμία εμπλοκή στο σχέδιο δολοφονίας του.

#ΜΑΡΙΟΣ_ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΠΑΓΩΓΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.