Πειραιάς: Οδηγός «πιωμένος» έριξε το αμάξι μέσα στο λιμάνι, απεγκλωβίστηκε... μόνος του

Πειραιάς: Οδηγός Πειραιάς: Οδηγός

Ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θαλάσσια περιοχή Ακτής Βασιλειάδη, πλησίον της Πύλης Ε1 του κεντρικού λιμένα Πειραιά, το πρωί σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν και ανέσυραν τον 47χρονο οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα του οχήματος.

Ο άνδρας είχε καταφέρει να απεγκλωβιστεί μόνος του από το όχημα, το οποίο στη συνέχεια βυθίστηκε.

Ο οδηγός διεκομίσθη στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ σε διενεργούμενη αλκοολομέτρηση, βρέθηκε θετικός.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ στελέχη της Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν την ακριβή θέση του οχήματος, του οποίου η ανέλκυση έχει ολοκληρωθεί.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

#ΠΕΙΡΑΙΑΣ #ΛΙΜΑΝΙ #ΟΔΗΓΟΣ #ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΑΛΚΟΟΛ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.