Βελτιώνεται η υγεία του 16χρονου που μαχαιρώθηκε στα Πατήσια, τι λέει η μητέρα του

Βελτιώνεται η υγεία του Βελτιώνεται η υγεία του

Σοκάρει η τραγική ειρωνεία ότι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε στα Πατήσια, είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην οποία έγινε το φονικό στη Νέα Ιωνία - Η μητέρα του 16χρονου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της

Ο 16χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε στη μέση του δρόμου στα Κάτω Πατήσια από συνομηλίκους του για να του κλέψουν το κινητό, είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στην οποία έπεσαν τα φονικά πυρά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα, τα δύο περιστατικά δε φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους

Ο 16χρονο εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Η μητέρα του 16χρονου μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του παιδιού της και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση το φονικό με την επίθεση στο παιδί της.

«Δεν ήξερε κανέναν. Απλώς του ζήτησαν ο τηλέφωνο, αρνήθηκε να το δώσει γιατί ήταν δικό του και τον χτύπησαν από πίσω», είπε.

«Ο μικρός έκανε επέμβαση την ημέρα που έγινε το συμβάν, η οποία του είχα βγάλει δύο σωληνώσεις στους πνεύμονες, γιατί πήραν αέρα. Έχει κάποια μηχανήματα. Αναπνέει με οξυγόνο, αλλά προσπαθούμε και καλυτερεύει η υγεία του πλέον. Δόξα τω Θεώ, είναι λίγο καλύτερα. Εάν όλα πάνε καλά και ελέγξουν τα πνευμόνια του, ότι έχει φύγει όλος ο αέρας, τότε θα βγει», πρόσθεσε.

#ΠΑΤΗΣΙΑ #ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ #ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ #ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ #ΜΗΤΕΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.