Γιώργος Τράγκας: Τα «ανακριβή πόθεν έσχες» έφεραν κακουργηματική δίωξη στη χήρα του, Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Τα Γιώργος Τράγκας: Τα

Αντιμέτωπη με κακουργηματική δίωξη βρίσκεται η Μαρία Καρρά (χήρα του Γιώργου Τράγκα) σχετικά με απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων στις δηλώσεις «πόθεν έσχες».

Πιο αναλυτικά, από την εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δύο κακουργήματα: Την υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2015 καθώς και τη μη υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2019.

Το λόγο από δω και στο εξής έχει ο ανακριτής στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία, ενώ προσεχώς αναμένεται και η κλήση σε απολογία της Μαρίας Καρρά.

Η έρευνα άρχισε μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΤΡΑΓΚΑΣ #ΜΑΡΙΑ_ΚΑΡΡΑ #ΠΟΘΕΝ_ΕΣΧΕΣ #ΔΙΩΞΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.