Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για έξι μήνες ακόμα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ρούλα Πισπιρίγκου:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την παράταση της κράτησής της.

Παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιριγκου για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζώρτζινας αποφάσισε ομόφωνα η έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η συνεδρίαση διακόπηκε για αυριο με την κατάθεση μιας ακόμη παιδιάτρου του Καραμανδάνειου.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία μεταξύ άλλων είπε πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη και μπορεί να παραταθεί η προσωρινή κράτηση μέχρι το ανώτατο όριο των 18 μηνών».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να μην υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση για παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας. «Η κυρία εισαγγελέας είπε πως μόνο και μόνο επειδή κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση. Στα δικαστήρια δε δικάζονται ούτε βουλεύματα ούτε ποινικές διώξεις» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΦΥΛΑΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.