«Συναγερμός» στον Έβρο: Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν Ελληνίδα, βαρύτατες οι κατηγορίες

«Συναγερμός» στον Έβρο: Οι «Συναγερμός» στον Έβρο: Οι

Στην σύλληψη μιας γυναίκας από τον Έβρο έχουν προχωρήσει οι τουρκικές Αρχές, ενώ την κρατούν, μάλιστα, για τρίτο 24ωρο καθώς βαρύνεται με σοβαρές κατηγορίες.

Συμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η γυναίκα είναι από τις Φέρες ή την Αλεξανδρούπολη και είχε πάει στην Τουρκία.

Επιστρέφοντας συνελήφθη στο Τελωνείο Υψάλων, απέναντι από τους Κήπους - κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, στο προτ μπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου της είχε κρυμμένους δυο Σύρους πρόσφυγες.

Άλλη εκδοχή, ωστόσο, θέλει τα δυο άτομα να ήταν Τούρκοι γκιουλενιστές, οπότε τα πράγματα είναι μάλλον ακόμη πιο δύσκολα.

Για το θέμα έχε ενημερωθεί από την Τρίτη η ελληνική πλευρά στους Κήπους, μέσω της διαδικασίας που ακολουθείται σε παρόμοιες περιπτώσεις, ενώ γίνονται κι οι απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση ενημερώθηκε και το ελληνικό Προξενείο της Αδριανούπολης.

#ΕΒΡΟΣ #ΤΕΛΩΝΕΙΟ #ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.