Πατέρας 28χρονης στον Έβρο: «Αν ήταν αυτοκτονία θα αποδεχθώ την απόφασή της, η γυναίκα μου υποφέρει»

Πατέρας 28χρονης στον Έβρο: Πατέρας 28χρονης στον Έβρο:

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει αναφορικά με τον θάνατο της 28χρονης στον Έβρο, η οποία βρέθηκε νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα εάν είναι αυτοκτονία ή έγκλημα, και αυτό αποτελεί και το ερώτημα που βασανίζει την οικογένεια της 28χρονης.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά το θάνατο της κόρης του, ο πατέρας της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Τυχερό Έβρου υπογράμμισε πως αν αποδειχθεί ότι ήταν αυτοκτονία και όχι δολοφονία, θα αποδεχθεί την απόφασή της.

«Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αν αποδειχθεί ότι είναι αυτοχειρία ή δολοφονία, θα το πει το επίσημο κράτος, οι αρμόδιες υπηρεσίες. Να κάνουμε υποθέσεις ότι αυτοκτόνησε ή είναι δολοφονία;

Αν ήταν αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ κι αυτή την απόφασή της, αν αυτό ήθελε να κάνει, αν αποδειχθεί. Ρωτήστε 1000 άτομα. Αν πει ένας ότι ήταν αυτοκτονία, θα το παραδεχθώ κι εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα μου υποφέρει, γυρίζει με μια μπλούζα της», ανέφερε χαρακτηριστικά και μετέφερε το κλίμα θλίψης στο σπίτι της οικογένειας.

Το ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει την υπόθεση και με τα ευρήματα που συνελέγησαν γύρω από τη σωρό της 28χρονης, το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στέρνο της και το κινητό της, βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναλύσεις και τη διαλεύκανση της υπόθεσης, για το αν πρόκειται περί αυτοχειρίας ή εγκληματική πράξη.

Από την Δευτέρα συμμετέχει στις έρευνες κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης, για να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 28χρονης Βίκυς.

Τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής και της αστυνομίας τείνουν προς πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο εξετάζονται ενδελεχώς όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε από τον Καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, επιβεβαίωσε τις αρχικές του εκτιμήσεις στην επιτόπου αυτοψία, πως πρόκειται για αυτοχειρία. Η 28χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε, καρφώνοντας το μαχαίρι στο στήθος της.

Μάλιστα υπήρξαν στοιχεία που στηρίζει αυτή την εκτίμηση, όπως οι χαρακιές με το μαχαίρι στα χέρια, ο τρόπος που έγινε η αυτοχειρία και το χέρι με το οποίο κρατούσε το μαχαίρι. Το μαχαίρι βρέθηκε κάτω από την μπλούζα της.

#28ΧΡΟΝΗ #ΕΒΡΟΣ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΣΟΥΦΛΙ #ΜΑΧΑΙΡΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.