Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 42χρονος που κατηγορείται για βιασμό της ανιψιάς του

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης ανιψιάς του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 42χρονος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με όρους, έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Ωστόσο, μέχρι να γίνει η δικάσιμος, όπως αναφέρει το grtimes, του επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και μη προσέγγιση της καταγγέλλουσας.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε όσα του καταλογίζονται.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η 22χρονη κοπέλα στην Αστυνομία, ο θείος της, με την απειλή πυροβόλου όπλου και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της.

#ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΘΕΙΟΣ #ΑΝΙΨΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.