«Νόμιζα πως ήταν φάρσα»: Συγκλονίζει η σύντροφος του 34χρονου που εκτελέστηκε σε μπαρ στη Μύκονο

«Νόμιζα πως ήταν φάρσα»: «Νόμιζα πως ήταν φάρσα»:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύντροφος του 34χρονου Αλβανού που έπεσε νεκρός μετά από καυγά με θαμώνα σε μπαρ στη Μύκονο.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Μυκόνου έπειτα από την άγρια δολοφονία σε μπαρ με θύμα 34χρονο αλβανικής καταγωγής και δράστη 33χρονο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η κοπέλα φανέρα συγκινημένη και με λυγμούς μιλάει για τον σύντροφό της, ενώ αποκαλύπτει πως με τον δράστη, ήξερε, πως είχαν καλές σχέσεις.

Ο Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν το παιδί μου, έτσι τον έλεγα. Αντιδραστικός σαν μικρό παιδί, έτσι απλά για το πείσμα του όλα. Ήταν υπέροχος, ανέφερε η Χαρά μιλώντας στον Alpha.

«Την Παρασκευή μιλήσαμε για τελευταία φορά. Μου είπε σ’ αγαπώ και είχε θυμώσει για κάτι. Και από πείσμα δεν μιλήσαμε. Μου είπε απλά ότι με αγαπάει. Από ό,τι μου είπαν, εκείνο το βράδυ τσακώθηκε με την κοπέλα. Απλά ήταν πεισματάρης, δεν ήθελε να με πειράζει κανείς. Τη γνώριζα την κοπέλα» εξομολογήθηκε το νεαρό κορίτσι.

Όπως είπε, έμαθε για τη δολοφονία του συντρόφου της μέσω ενός τηλεφωνήματος, πίστεψε πως είναι φάρσα - και μάλιστα από τον ίδιο.

Yπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια για μια γυναίκα. Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε έξω από το κατάστημα. Στη συνέχεια, ο 33χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα κι επέστρεψε στο μπαρ όπου πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον 34χρονο.

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΜΠΑΡ #ΚΑΥΓΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.