Νέα Ιωνία: Αυτός είναι ο 39χρονος υδραυλικός που έπεσε νεκρός στην καφετέρια

Νέα Ιωνία: Αυτός είναι ο Νέα Ιωνία: Αυτός είναι ο

Κάτοικος της περιοχής, που εργαζόταν ως υδραυλικός, ήταν ο άτυχος άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα από τους πυροβολισμούς που έπεσαν τα μεσάνυχτα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Νέα Ιωνία μετά το σκηνικό άγριας δύσης που εκτυλίχθηκε σε καφετέρια της περιοχής όταν βγήκαν τα όπλα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Αυτός που τον αναγνώρισε ήταν ο αδελφός του με τον οποίο έμεναν μαζί. Ο 39χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε θανάσιμα και χαρακτηρίζεται από τις Αρχές ως «παράπλευρη» απώλεια αφού δεν είχε σχέση με τα μέλη της παρέας επτά Αλβανών που συνεπλάκησαν στο μαγαζί, ήταν υδραυλικός και κατοικούσε στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και δεν είχε παραβατική δράση.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Σε συμμορία Αλβανών κακοποιών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών και την προστασία καταστημάτων, στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση των πυροβολισμών που «έπεσαν» σε καφετέρια με ναργιλέδες, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 39χρονου ομοεθνή τους, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

nekr

 

#ΝΕΚΡΟΣ #ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΑΛΒΑΝΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.