Νέα Ιωνία: Γνωστή στις Αρχές η συμμορία που άνοιξε πυρ, βίντεο - ντοκουμέντο από την διαφυγή

Νέα Ιωνία: Γνωστή στις Νέα Ιωνία: Γνωστή στις

Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή βρέθηκε το θύμα της ένοπλης επίθεσης από συμμορία σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας που σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κάτοικος της περιοχής, που εργαζόταν ως υδραυλικός, ήταν ο άτυχος άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα από τους πυροβολισμούς που έπεσαν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Σημειώνεται πως οι πυροβολισμοί στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, φαίνεται πως έπεσαν μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, επίσης αλλοδαπούς, με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Γνωστοί στις Αρχές, με έδρα κλαμπ στα Σεπόλια

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, είναι πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, η συμμορία που άνοιξε πυρ είναι γνωστή των Αρχών.

Αποτελείται από περίπου 10 άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Δρουν κατά βάση στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

simmoria

simm

sim

Εντοπίστηκε στο Γκύζη ένα από τα οχήματα της συμμορίας

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε λίγο νωρίτερα στο Γκύζη ένα από τα οχήματα με τα οποία διέφυγαν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

Πρόκειται για ένα όχημα Μερσέντες - τύπου τζιπ - το οποίο ήταν κλεμμένο.

Για το συγκεκριμένο όχημα, υπήρχνα μαρτυρίες, ενώ μέσα από κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκε και η πινακίδα κυκλοφορίας.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το συγκεκριμένο όχημα να φεύγει από το σημείο του επεισόδιου, όπως έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

https://tv.in.gr/uploads/20230222/165342_img_5048.mp4

#ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ #ΣΥΜΜΟΡΙΑ #ΣΕΠΟΛΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.