Νέα Ιωνία: Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός στο καφέ, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή

Νέα Ιωνία: Παράπλευρη Νέα Ιωνία: Παράπλευρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός από την επίθεση είναι άνδρας που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και δεν είχε κάποια σχέση με τη συμπλοκή

Η συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών οδήγησε σε πυροβολισμούς σε μαγαζί με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός από την επίθεση είναι άνδρας που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και δεν είχε κάποια σχέση με τη συμπλοκή.

Το περιστατικό συνέβη σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία και το θύμα καθόταν στο μπαρ.

Μέχρι στιγμής από το σημείο έχουν περισυλλέγει έξι κάλυκες από πυροβόλο όπλο και γίνεται συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από τα γύρω μαγαζιά.

#ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.