Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια με ναργιλέδες

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ένας Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ένας

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023) στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε περί τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν άνδρα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023), όταν ένας άνδρας που βρισκόταν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία δέχτηκε πυροβολισμούς από αγνώστους.

Ο άνδρας που έφερε τραύμα στον ώμο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν έξι κάλυκες ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείς για την ταυτοποίηση των δραστών.

#ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΝΑΡΓΙΛΕΣ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.