Πήγε να «προσφέρει» πρώτες βοήθειες και άρπαξε κινητό και πορτοφόλι

Πήγε να «προσφέρει» πρώτες Πήγε να «προσφέρει» πρώτες

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη της Ρόδου. 

Να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε οδηγό που είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα προσφέρθηκε ένας 28χρονος Ρομά, αλλά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, κατάφερε να του αρπάξει το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο!

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τη rodiaki.gr πριν από ένα μήνα στο νησί της Ρόδου και χθες οι αστυνομικοί κατάφεραν, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία να φθάσουν τα ίχνη του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού ο οποίος, μαζί με συνεργό του και με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας αφαίρεσαι πορτοφόλι και αντικείμενα μέσα από ΙΧΕ αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

#ΡΟΔΟΣ #ΚΛΟΠΗ #ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.