Φρίκη από την δράση του δερματολόγου - παιδοβιαστή: «Πήγα το παιδί μου στο γιατρείο και ήθελε να βγάλει το εσώρουχό του»

Φρίκη από την δράση του Φρίκη από την δράση του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δερματολόγο που συνελήφθη την Τρίτη για την υπόθεση των παιδοβιασμών με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια. Τι περιγράφει η μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 7,5 ετών για την εμπειρία της στο ιατρείο του.

Αποτροπιασμό πρoκαλεί η δράση του γνωστού δερματολόγου και πατέρα πέντε παιδιών που κατονόμασε η 12χρονη στα Σεπόλια ως βιαστή της.

Το μικρό κορίτσι ανέφερε στις Αρχές ότι συναντιόντουσαν στο ιατρείο του στον Κολωνό, όπου και την βίαζε ο γιατρός δίνοντας της κάθε φορά 50 ευρώ ως αμοιβή.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στην δικογραφία, μέσω και των καταγραφών από τις επικοινωνίες της 12χρονης, συνελήφθη κατηγορούμενος ότι την περίοδο Απριλίου – Ιουλίου 2022 «ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή».

Μητέρα ανήλικης - μόλις 7,5 ετών - περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη όταν επισκέφτηκε το ιατρείο του 65χρονου φερόμενου ως παιδοβιαστή πριν τρεις μήνες, όταν η κόρη της εμφάνισε ατοπική δερματίτιδα στα χέρια.

«Μου ζήτησε να της βγάλω το εσώρουχο και το παντελόνι»

Όπως ανέφερε η γυναίκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμάμαι πολύ έντονα, λες και ήταν χθες, τις στιγμές στο ιατρείο του.

Είχα πάει για την κόρη μου που είναι 7,5 χρόνων, πριν τρεις μήνες, διότι είχε ατοπική δερματίτιδα στα χεράκια της σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Μόνο στα χέρια όμως. Δεν υπήρχε περίπτωση βέβαια να την αφήσω μόνη της. Όταν πήγα μέσα, μαζί με τον πατέρα μου είχα πάει, του εξήγησα ότι έχει μόνο στα χέρια.

Και μου ζήτησε να τη γδύσω και να βγάλει και τη μπλούζα της και το εσώρουχο και το παντελόνι».

«Αυτό εμένα δεν μου άρεσε και κοιτάχτηκα εκείνη τη στιγμή με τον πατέρα μου, δηλαδή κάτι μου "κλώτσησε", κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Τον ρώτησα "γιατί γιατρέ πρέπει να κατεβάσω και το εσώρουχο και το παντελόνι" και μου είπε ότι "εμφανίζονται σημάδια ατοπικής δερματίτιδας στις κλειδώσεις, πρέπει να τσεκάρουμε και να δούμε το παιδί πίσω από τα γόνατα" και λέω "οκ, ας το κάνουμε"», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα.

«Δεν ξέρω τι θα έκανα αν τον είχα μπροστά μου»

Η ίδια συνεχίζει: «Αυτή τη στιγμή είμαι εξοργισμένη. Πραγματικά σας μιλάω αν τον είχα μπροστά μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη κι εξοργισμένη. Ακόμα κι αν είναι η διαδικασία για λόγους ιατρικούς, ότι έπρεπε να το εξετάσει γδύνοντάς το, έχοντας τώρα στο μυαλό μου όλο αυτό που έχει συμβεί, ότι είναι ένας άνθρωπος που έκλεινε ραντεβού με το 12χρονο, πάω να τρελαθώ.

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου ήταν στα χέρια αυτού του ανθρώπου και την εξέταζε και την άγγιζε».

Όπως δήλωσε η μητέρα της 7χρονης, τον συγκεκριμένο δερματολόγο τον σύστησε η μητέρα μια φίλης της κόρης της, την οποία επίσης είχε εξετάσει. Μετά τις αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του γιατρού νιώθει αηδιασμένη

 

#ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ #ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΙΑΤΡΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.