Ο υπεύθυνος καρναβαλιού της Ξάνθης ξεκαθαρίζει τι ισχύει με τα 26.000 ευρώ... και την Λένα Ζευγαρά

Ο υπεύθυνος καρναβαλιού Ο υπεύθυνος καρναβαλιού

Σάλος προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες έπειτα από την ανάρτηση εγγράφου στη Διαύγεια που έδειχνε ότι η Λένα Ζευγαρά επρόκειτο να λάβει αμοιβή ύψους 26.000 ευρώ για την παρουσία της στο καρναβάλι της Ξάνθης.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Ηλίας Ασκαρίδης, μίλησε την Τρίτη προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ασκαρίδης διευκρίνισε πως το ποσό αφορά όλη την ομάδα:

«Χαίρομαι που με ρωτάτε, για να γνωρίζει και ο κόσμος. Αυτό το ποσό είναι όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, ο φόρος, ο ΦΠΑ, τα έξοδα, η διαμονή, είναι τα πάντα. Υπήρχαν 16 άτομα ορχήστρα μαζί με τη Λένα Ζευγαρά».

Αυτό που βγήκε λάθος είναι ότι η Λένα Ζευγαρά πήρε αυτά τα χρήματα και όλο αυτό παρεξηγήθηκε. Επειδή εγώ την ξέρω τη Λένα και είναι τόσο καλό και απλό παιδί, ποτέ δεν έχει προκαλέσει. Είναι μία ολόκληρη ομάδα. Όλη η εκδήλωση κοστίζει 26.000 ευρώ να το καταλάβει κι ο κόσμος, υπογράμμισε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

#ΞΑΝΘΗ #ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ #ΛΕΝΑ_ΖΕΥΓΑΡΑ #ΑΜΟΙΒΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.