Σεισμός Τουρκία: Οι Έλληνες διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν 20χρονη που βρίσκεται κάτω από τη νεκρή μητέρα της

Σεισμός Τουρκία: Οι Έλληνες Σεισμός Τουρκία: Οι Έλληνες

Δραματικές είναι οι ώρες σε Τουρκία και Συρία μετά το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, ο απολογισμός του σεισμού αυξήθηκε σε πάνω από 11.200 νεκρούς. Οι Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ απεγκλώβιζαν ζωντανή μια 20χρονη κοπέλα/

Οι Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ, καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό 20χρονης που εντοπίστηκε ζωντανή στα ερείπια.

Βρέθηκε μετά από 50 ώρες κάτω από τα συντρίμμια, αφυδατωμένη, δίπλα στη νεκρή μητέρα της.

Όπως ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, η κοπέλα έχει «γαντζωθεί» από το χέρι του Έλληνα Πυροσβέστη, κρατώντας ταυτόχρονα την ελπίδα της να βγει από τα ερείπια.

Οι Έλληνες πυροσβέστες άκουσαν τη φωνή της και ρίχτηκαν στον αγώνα για να φτάσουν κοντά της, καταφέρνοντας να πλησιάσουν στο σημείο που είναι παγιδευμένη.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, οι Έλληνες διασώστες αντίκρισαν μια σκηνή που τους έχει συγκλονίσει, καθώς η νεαρή Αϊρίν βρίσκεται κάτω από το σώμα της μητέρας της, που δεν έχει σημεία ζωής και η οποία πιθανότατα προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί της, όταν η πλάκα του σπιτιού έπεσε πάνω τους.

Τα συντρίμμια του σπιτιού και το σώμα της μητέρας έχουν εγκλωβίσει το πόδι του παιδιού και οι προσπάθειες των διασωστών επικεντρώνονται στο να απομακρύνουν τα χαλάσματα και να το απεγκλωβίσουν. Οι διασώστες μιλάνε μαζί της, και της έδωσαν νερό, ενώ αρχικά τους είχε πει να της κόψουν το πόδι για να την βγάλουν.

#ΣΕΙΣΜΟΣ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΣΥΡΙΑ #ΕΜΑΚ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.