Οδός Άλκη Καμπανού: «Να μην ξεχάσουμε ως κοινωνία όλα όσα πρέπει να αλλάξουν», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Οδός Άλκη Καμπανού: «Να μην Οδός Άλκη Καμπανού: «Να μην

Ως μία συμβολική κίνηση «για να μην ξεχάσουμε ως κοινωνία όλα όσα πρέπει να αλλάξουν», χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τη μετονομασία της οδού Γαζή σε 'Αλκη Καμπανού.

Ως μία συμβολική κίνηση «για να μην ξεχάσουμε ως κοινωνία όλα όσα πρέπει να αλλάξουν», χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τη μετονομασία της οδού Γαζή σε 'Αλκη Καμπανού, στη μνήμη του 19χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του την 1η Φεβρουαρίου 2022 σε δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή της Χαριλάου.

«Ο δρόμος που δολοφονήθηκε ο 'Αλκης Καμπανός παίρνει έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ονοματοδοσίας Οδών του Δήμου Θεσσαλονίκης το όνομά του», ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή η μαύρη σελίδα για την πόλη μας πρέπει να χαραχθεί στη μνήμη όλων» σημείωσε ο κ. Ζέρβας, προσθέτοντας ότι «η οδός 'Αλκη Καμπανού θα είναι από εδώ και πέρα το νοητό σύνορο πέραν του οποίου καμία εγκληματική πράξη - ούτως ή άλλως ξένη με τα ιδεώδη του αθλητισμού - να μην επαναληφθεί».

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό αίτημα μετονομασίας της οδού Γαζή σε 'Αλκη Καμπανου -είχε κατατεθεί από τον Α.Σ. 'Αρη, μέσω επιστολής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης που το ενέκρινε- πήρε τις προηγούμενες μέρες το «πράσινο φως» από την αρμόδια για τα θέματα αυτά Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.

#ΑΛΚΗΣ_ΚΑΜΠΑΝΟΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΖΕΡΒΑΣ #ΟΔΟΣ #ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.