Απορρίφθηκε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για εξαίρεση της ανακρίτριας

Απορρίφθηκε το αίτημα της Απορρίφθηκε το αίτημα της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται τώρα να συνεχίσει την απολογία της από το σημείο που διεκόπη χθες, μετά τις καταγγελίες περί μεροληψίας της ανακρίτριας.

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών πριν λίγη ώρα το αίτημα εξαίρεσης κατά της 35ης ανακρίτριας που υπέβαλε την Τετάρτη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται πως χθες - και μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογίας - η διαδικασία διεκόπη με το συνήγορο της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, να προαναγγέλλει νέα αίτηση εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για λόγους μεροληψίας .

«Εγώ δεν θα επιτρέψω ποτέ μια αθώα γυναίκα να γίνει σάκος του μποξ», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο και πρόσθεσε:

«Πάνω από όλα είναι η αθωότητα των ανθρώπων. Δεν μπορεί να είναι μια αθώα στη φυλακή για να κάνουν κάποιοι καριέρα…».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε λόγο για «σοβαρή εμπλοκή» στην απολογία της που δεν υπέγραψε η κατηγορουμένη, καθώς αγνοήθηκαν τα δικά της αιτήματα, όπως για την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των ιατροδικαστών.

Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατάθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση.

«Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητα της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους. Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογράφει από την κατηγορουμένη».

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΔΙΚΗ #ΕΞΑΙΡΕΣΗ #ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.