Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή που η οδηγός παρέσυρε την 15χρονη μαθήτρια

Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο - Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο -

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 15χρονη μαθήτρια έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ πηγές της ΕΛΑΣ σημειώνουν πως έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της.

Στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται η 15χρονη μαθήτρια, η οποία παρασύρθηκε από ΙΧ στη στη Βούλα την ώρα που πήγαινε στο σχολείο.

Πιο αναλυτικά, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί - στη διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Αγίου Ιωάννου στη Βούλα - όταν η οδηγός «έκαψε» κόκκινο φανάρι και χτύπησε την 15χρονη μαθήτρια.

Η οδηγός του αυτοκινήτου - που μάλιστα είχε μέσα στο ΙΧ και τα ανήλικα παιδιά της- λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποίησε το αμάξι και γύρισε πίσω σε κατάσταση σοκ να δει τι είχε συμβεί.

Σε βίντεο που εξασφάλισε η τηλεόραση του OPEN, φαίνεται η στιγμή που η 15χρονη μαθήτρια παρασύρεται από το διερχόμενο αμάξι, ενώ λίγα λεπτά μετά περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν το αιμόφυρτο κορίτσι.

#ΒΟΥΛΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΜΑΘΗΤΡΙΑ #ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΠΑΙΔΩΝ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.