Γιάννης Μάρκου: Ελεύθερος υπό όρους ο 19χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην αιματηρή συμπλοκή

Γιάννης Μάρκου: Ελεύθερος Γιάννης Μάρκου: Ελεύθερος

Αύριο θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου ο 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 19χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί για την αιματηρή συμπλοκή σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη με θύμα τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, με την επιβολή ενός μόνο περιοριστικού όρου - αυτού της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία και υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την επίθεση και πως περίμενε τον 26χρονο φίλο του, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου, στο αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν από την καντίνα.

Να σημειωθεί ότι αύριο το πρωί απολογείται ο 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΜΑΡΚΟΥ #ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ #19ΧΡΟΝΟΣ #ΕΜΠΛΟΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.