Φθιώτιδα: Τραγική κατάληξη για άνδρα που αυτοπυρπολήθηκε

Φθιώτιδα: Τραγική κατάληξη Φθιώτιδα: Τραγική κατάληξη

Πριν από λίγες ημέρες o 61χρονος είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, ενώ έκτοτε νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

 

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 61χρονος από χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο ΚΑΤ με εγκαύματα σε όλο του σώμα - έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Ο 61χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από την προηγούμενη Δευτέρα, όταν περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί.

Γείτονας είχε τρέξει και είχε σβήσει τη φωτιά, ωστόσο ο 61χρονος είχε ήδη υποστεί βαρύτατα εγκαύματα και η κατάστασή του αποδείχτηκε μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με το lamiareport, επρόκειτο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που όμως το τελευταίο διάστημα περνούσε σοβαρές στεναχώριες, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

#ΦΘΙΩΤΙΔΑ #ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΣΗ #ΝΕΚΡΟΣ #ΠΕΘΑΝΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.