Ηχητικό ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή στην Ημαθία: Οι συγκλονιστικές στιγμές πριν χτυπηθεί με τσεκούρι ο 53χρονος (βίντεο)

Ηχητικό ντοκουμέντο από Ηχητικό ντοκουμέντο από

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το κίνητρο της άγριας συμπλοκής μεταξύ των δύο οικογενειών δεν σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού που αποκαλύφθηκε, αλλά με προσωπικές διαφορές καθώς ο ένας εκ των δραστών διατηρούσε δεσμό με την κόρη του θύματος.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία 53χρονου στην Χαλκιδική, που έχασε την ζωή του μετά από επίθεση με τσεκούρι από τον 27χρονο σύντροφο της κόρης του, ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα.

Μάλιστα το ηχητικό κατέγραψε περαστικός που φοβήθηκε από την συμπλοκή και έμεινες έντρομος από τον άγριο καβγά.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο 27χρονος υπήκοοος Αλβανίας φέρεται να επισκέφτηκε το σπίτι του 53χρονου μαζί με τον 47χρονο αδερφό του, προκειμένου να του ζητήσουν εξηγήσεις για άγνωστο λόγο.

Όταν τους είδε, ο πατέρας έγινε έξαλλος και προσπάθησε να τους διώξει, ενώ στο σπίτι βρισκόταν όλα τα μέλη της οικογένειας (η σύζυγός του και τα παιδιά του - μεταξύ των οποίων η 18χρονη με την οποία διατηρούσε δεσμό ο δράστης, αλλά και ο 24χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης).

Ο 27χρονος πήρε ένα τσεκούρι και χτύπησε το θύμα στην πλάτη με το πίσω μέρος του. Εφερε θλαστικά τραύματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέστη ανακοπή.

Οι δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα κι ανακρίτριας και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας.

Ουρλιαχτά και σοκαριστικοί διάλογοι

Εν μέσω ουρλιαχτών, στο ντοκουμέντο καταγράφονται σοκαριστικοί διάλογοι. Ενδεικτικά:

 - Φύγε, φύγε

- Πες του να τα μαζέψει και να φύγει θα πάω να τους βάλω χειροβομβίδα

- Καραμπίνα, φέρε την καραμπίνα

- Μαγκιά;

- Εμένα όταν με βλέπεις και θέλω να φύγω δεν θα με σταματάς

- Δύο μπουνιές πήγα να σου ρίξω στα μούτρα

- Δεν θα με κρατάς

- Ούτε με σέβεται, ούτε τίποτα...

#ΗΜΑΘΙΑ #ΤΣΕΚΟΥΡΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΣΥΜΠΛΟΚΗ #ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.