Επίθεση με καυστικό υγρό: «Θα σε σπάσω σε πολλά μικροσκοπικά κομματάκια», τα απειλητικά μηνύματα της 38χρονης (βίντεο)

Επίθεση με καυστικό υγρό: Επίθεση με καυστικό υγρό:

Παραδόθηκε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη. Στη δημοσιότητα ήρθε το απειλητικό μήνυμα που, όπως υποστηρίζει ο αδελφός του 36χρονου, δέχτηκε από την κατηγορούμενη.

Ο 36χρονος υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο με γιατρούς τόσο από το Θριάσιο όσο και το νοσοκομείο Γεννηματάς, προκειμένου να μπορέσουν από κοινού να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματά του.

Η 38χρονη έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου.

«Θα σε σπάσω»

Ο αδερφός του 36χρονου -που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη- έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και ντοκουμέντα που φέρεται να του έστελνε η κατηγορούμενη.

Μεταξύ άλλων σε ένα μήνυμα του λέει: «Δεν θα σε σπάσω απλώς...Εγώ. Εγώ θα σε σπάσω σε πολλά μικροσκοπικά κομματάκια. Εγώ που βλέπεις. 57 κιλά άνθρωπος. Εγώ»

Δείτε το βίντεο με το ντοκουμέντο

'Αλλα μηνύματα που έχει στείλει η 38χρονη σύμφωνα με τα αδέρφια του 36χρονου

«Λέει πάρα πολλά ψέματα. Πολλά ψέματα. Η τοπική κοινωνία της Κρήτης ξέρει ποια είναι η… γιατί έχει ξανακάνει παρόμοια και στο παρελθόν πράγματα. Πολλά. Κι αυτό ήταν καθαρά ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Μιλάμε για μία γυναίκα μυθομανή και επικίνδυνη. Είναι μία γυναίκα, όπως λέμε, νάρκισσος. Μιλάμε για μία γυναίκα εμμονική, ζηλιάρα, που δημιουργούσε συνέχεια φασαρίες».

Μηνύματα όπως αυτά:

Θα σε σκοτώσω ρε που@#$ να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή. Δεν το σηκώνεις, έτσι; Όλα καλά! Θα σε τακτοποιήσω δυναμικά και άμεσα παλιο@#$ #ΚΑΥΣΤΙΚΟ_ΥΓΡΟ #ΚΡΗΤΗ #ΕΠΙΘΕΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.