H επίσκεψη Σολτς φέρνει αλλαγές στο Μετρό: Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

H επίσκεψη Σολτς φέρνει H επίσκεψη Σολτς φέρνει

Τροποποιήσεις δρομολογίων του μετρό ενόψει της επίσκεψης του Γερμανού Καγκελάριου, Ολαφ Σολτς, ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες).

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣY, με εντολή της ΕΛΑΣ, δεν θα πραγματοποιηθούν ορισμένα δρομολόγια του Μετρό την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα:

Tην Τετάρτη 26 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34. Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34. #ΜΜΜ #ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ #ΜΕΤΡΟ #ΟΛΑΦ_ΣΟΛΤΣ #ΕΛΑΣ #ΣΤΑΣΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.