Επίθεση με καυστικό υγρό: «Κακοποιημένη γυναίκα, έχει δεχθεί ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της», λέει ο Λύτρας για την 38χρονη (βίντεο)

Επίθεση με καυστικό υγρό: Επίθεση με καυστικό υγρό:

Παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης η 38χρονη από την Κρήτη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της. Η ίδια στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς αναφέρει ότι είναι βαθιά κακοποιημένη. Τονίζεται ότι κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Δεν πέταξα βιτριόλι, πέταξα καθαριστικό. Είμαι βαθιά κακοποιημένη γυναίκα» φέρεται να είμαι η 38χρονη από την Κρήτη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Απόστολος Λύτρας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 38χρονης:

«H παράδοση είχε προγραμματιστεί. Χθες εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Εννοείται ότι είχαμε ενημερώσει τις Αρχές ότι θα παραδοθεί. Το μόνο που μας έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί πάντως αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα.

Από αυτό που μας είπε (η 38χρονη), μιλάμε για μία ελάχιστη ποσότητα. Είναι ένα καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί. Ένα καθαριστικό είναι και τίποτα παραπάνω».

«Θύμα ξυλοδαρμού»

Ο κ. Λύτρας έκανε ακόμη λόγο για «μία κακοποιημένη γυναίκα. Από τα λεγόμενά της, έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της. Μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο... Δυστυχώς δεν θέλω ακόμα να το πω γιατί ακόμα δεν έχει... (...) θα το αναφέρει η ίδια, είναι κάτι πάντως πάρα πολύ σοβαρό.

Δεν ξέρω πραγματικά τι ζημιά έχει προκληθεί. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι μιλάμε για ένα καθαριστικό. Καταρχάς αυτό νομίζω ότι θα αποδειχθεί. Θα γίνει έλεγχος του υγρού και θα φανούν. Θα φανεί δηλαδή περί τίνος πρόκειται», είπε στο τέλος ο κ. Λύτρας.

{https://www.youtube.com/watch?v=KIEFa8oIt64}

#ΚΑΥΣΤΙΚΟ_ΥΓΡΟ #ΕΠΙΘΕΣΗ #38ΧΡΟΝΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.