Τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών - Κορίνθου: Νεκρή και η συνοδηγός της ηλικιωμένης

Τραγικό δυστύχημα στην Τραγικό δυστύχημα στην

Τραγικές οι εξελίξεις μετά από το τροχαίο δυστύχημα στο 37ο χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, το μεσημέρι της Δευτέρας. Κατέληξε και η συνοδηγός.

Κατέληξε και η συνοδηγός της ηλικιωμένης 

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η συνοδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε μπήκε ανάποδα στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο και συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τόσο ο οδηγός της μοτοσικλέτας, όσο και η οδηγός του ΙΧ.

 Στο σημείο έσπευσαν η τροχαία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκόμενων στο τροχαίο.   {https://youtu.be/t3RNek9MQpI}  #ΑΘΗΝΩΝ_ΚΟΡΙΝΘΟΥ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ #ΝΕΚΡΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.