Ομόνοια: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια για τον βιασμό της 19χρονης από δύο αστυνομικούς -Επεισόδια στην πλατεία Βικτωρίας (εικόνες, βίντεο)

Ομόνοια: Συγκέντρωση Ομόνοια: Συγκέντρωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Προπύλαια με αφορμή την καταγγελία της 19χρονης για το βιασμό της από δυο αστυνομικούς στο ΑΤ της Ομόνοιας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης, έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, με τους ίδιους να έχουν αρνηθεί τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Από την πλευρά της η κοπέλα υποστηρίζει ότι τη βίασαν διαδοχικά και ότι ένας από αυτούς κατέγραψε την πράξη σε υπηρεσιακή κάμερα που είχε στη στολή του.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι διαδηλωτές πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία προς το ΑΤ της Ομόνοιας.

Εικόνες από το σημείο:

eirtitrg

millidf

fhdjhfdjk

Επεισόδια στην Πλατεία Βικτωρίας

Λίγο μετά τη λήξη της πορείας, στην πλατεία Βίκτωρας ομάδα ατόμων τα οποία παρέμειναν στο σημείο πέταξαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ φωτοβολίδες οι οποίες ανταπέδωσαν με κρότου λάμψης.

{https://www.youtube.com/watch?v=buOYpmi7U5k}

#ΟΜΟΝΟΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ #ΠΟΡΕΙΑ #ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.