Ξεκίνησαν οι δηλώσεις φοιτητικών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Ξεκίνησαν οι δηλώσεις

Οι φοιτητές καλούνται να δηλώσουν τα συγγράμματα μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2022, ενώ η διανομή τους αναμένεται να διαρκέσει έως και τις 5 Ιανουαρίου 2023.

Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των ΑΕΙ και ΑΕΑ.

Επιπλέον, από σήμερα έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23. Παράλληλα, θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

#ΦΟΙΤΗΤΕΣ #ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ #ΣΧΟΛΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.