Επίθεση με οξύ: «Δεν της έχει κάνει τίποτα, λέει η ψέματα η κόρη μου», «αδειάζει» την 38χρονη ο ίδιος της ο πατέρας (βίντεο)

Επίθεση με οξύ: «Δεν της Επίθεση με οξύ: «Δεν της

Ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα», ανέφερε ο πατέρας της γυναίκας που επίτεθηκε με καυστικό υγρό στον πρώην συντροφό της, προκαλώντας του εκτεταμένες βλάβες στο πρόσωπο και τον θώρακα.

«Αδειάζει» την κόρη του ο πατέρας της 38χρονης που επιτέθηκε με οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, τονίζοντας πως «λέει ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται η πράξη».

 «Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», ανέφερε αρχικά ο πατέρας της γυναίκας, μιλώντας στο Οpen.

Παράλληλα o άνδρας τόνισε πως το θύμα «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα».

Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Ο ίδιος πρόσθεσε, άλλωστε, πως «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» και ανέφερε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος», τόνισε στο τέλος ο πατέρας της.

Σημειώνεται πως εις βάρος της γυναίκας - που ακόμη αναζητείται από τις Αρχές - έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκδόθηκε νωρίτερα και ένταλμα σύλληψης.

Μιλώντας σε ΜΜΕ, η ιδια είχε υποστηρίξεις πως ο άνδρας ήταν βίαιος απέναντί της, ότι τη βίασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχαν νοικιάσει, αλλά και πως την απειλούσε να μην ξαναφτιάξει τη ζωή της.

#ΚΡΗΤΗ #ΚΑΥΣΤΙΚΟ_ΥΓΡΟ #ΕΠΙΘΕΣΗ #38ΧΡΟΝΗ #ΠΑΤΕΡΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.