«Βόμβες» Κούγια για την 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό: «Tην καλύπτει υψηλόβαθμος αστυνομικός, την περίμενε αμάξι» (βίντεο)

«Βόμβες» Κούγια για την «Βόμβες» Κούγια για την

Η 38χρονη, που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στις Αρχές.

Μια ακόμη άγρια επίθεση με καυστικό υγρό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα αυτή τη φορά έναν 36χρονο άνδρα.

Πιο συγκεκριμένα, η αδιανόητη επίθεση σημειώθηκε όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη πρώην σύντροφο τού σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου. Η 38χρονη φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό, το οποίο προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του - με τον άνδρα να κινδυνέυει τώρα να χάσει το μάτι του και να δέχεται τη φροντίδα των γιατρών του Θριασίου που είχαν αναλάβει και την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σημειώνεται πως η 38χρονη, από την πλευρά της, υποστήριξε πως ο άνδρας ήταν επανειλημμένα βίαιος και κακοποιητικός, ενώ ο δικηγόρορος του 36χρονου ισχυρίστηκε πως η γυναίκα δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι πρόκειται να χωρίσουν και γι΄ αυτόν τον λόγο του επιτέθηκε.

Αποκαλύψεις Κούγια: «H 38χρονη είναι γόνος ισχυρής οικογένειας»

Ο Αλέξης Κούγιας, ωστόσο, τη Δευτέρα έδωσε μια νέα διάσταση στην υπόθεση, εμπλέκει υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας, τον οποίο κατηγορεί ότι προστατεύει την 38χρονη που αναζητείται για να συλληφθεί.

Μιλώντας στο Μega, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε χαρακτηριστικά πως η 38χρονη «έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία της Κρήτης», ενώ έκανε λόγο για μία σκληρή γυναίκα που προέρχεται από ισχυρή οικογένεια:

Η οικογένεια (σ.σ.: του 36χρονου) μου μετέφερε ορισμένα πράγματα. Εχουμε την πρωτοφανή περίπτωση μίας γυναίκας να έχει γελοιοποιήσει όλη την αστυνομία της Κρήτης, να βγαίνει στα κανάλια και να μιλάει με την άνεση και να περιγράφει με πόσα λίγα χρήματα αγόρασε την ουσία που πήγε να σκοτώσει τον άνθρωπο. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι είναι γόνος πολύ ισχυρής οικονομικά οικογένειας και συγχρόνως έχω πληροφορηθεί ότι είναι μία σκληρή γυναίκα, που της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της από τον προηγούμενο σύζυγο.

Το ίδιο περιβάλλον αναφέρει, παράλληλα, πως υπάρχει κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη:

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι υπάρχει υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη. Συγχρόνως, έχουμε πληροφορηθεί ότι τη συγκεκριμένη γυναίκα, μόλις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παρέλαβε αυτοκίνητο, την οποία την περίμενε. Αυτό μπορεί να προκύψει και από τις κάμερες ασφαλείας, σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Μία γυναίκα που έχει το θάρρος, την προσωπικότητα, το θράσος, να βγαίνει στην τηλεόραση και να γελοιοποιεί την αστυνομία της Κρήτης, να μην μπορούν να τη συλλάβουν και να μη φοβάται τίποτα, να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται για να έχει υπερασπιστική άμυνα, καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται πιστευτή».

#ΚΑΥΣΤΙΚΟ_ΥΓΡΟ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΕΛΑΣ #ΚΡΗΤΗ #38ΧΡΟΝΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.