Κουκουλοφόροι έκαναν καταδρομική επίθεση στο σταθμό μετρό «Άγιος Ιωάννης» (βίντεο)

Κουκουλοφόροι έκαναν Κουκουλοφόροι έκαναν

Γης μαδιάμ τα έκαναν ομάδα 10 -15 κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν καταστροφές στο σταθμό Μετρό «Άγιος Ιωάννης».

Οι άγνωστοι έσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα, ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και ένα ΑΤΜ τράπεζας ενώ μετά τους βανδαλισμούς εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα άτομα αυτά φορούσαν κουκούλες, σύμφωνα με μαρτυρίες. Λέγεται ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ομάδα χούλιγκανς.

Μετά τις καταστροφές που έκαναν στο σταθμό Μετρό «Άγιος Ιωάννης» αργά το βράδυ της Κυριακής, οι άγνωστοι έφυγαν ανενόχλητοι.

Η Αστυνομία έκανε έρευνες μετά το συμβάν ωστόσο δεν προέκυψε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Οι κινήσεις τους, πάντως, έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του σταθμού του Μετρό.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε άλλο περιστατικό άγνωστοι που επέβαιναν σε συρμό του Μετρό με κατεύθυνση προς τα βόρεια προάστεια άναψαν καπνογόνα εντός στου συρμού και χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος, ενώ ο συρμός χρειάστηκε να αποσυρθεί.

#ΜΕΤΡΟ #ΣΤΑΘΜΟΣ #ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ #ΟΠΑΔΟΙ #ΑΓΙΟΣ_ΙΩΑΝΝΗΣ #ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.