«Πυρ και μανία» ο Ρώμας: «Δημοσιογράφος πάει να με μπλέξει στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης» (βίντεο)

«Πυρ και μανία» ο Ρώμας: «Πυρ και μανία» ο Ρώμας:

Έξαλλος είναι ο Χάρης Ρώμας με δημοσιογράφο που προσπαθεί να τον εμπλέξει, όπως λέει ο ίδιος, στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που δηλώνει τοποθετημένη και στην ευρύτερη αριστερά σε ένα site που διαβάζεις ακραία με εμπλέκει... Αισθάνεται η συγκεκριμένη κυρία ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν και έτσι είναι 100%» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού.

Συνεχίζοντας, ο κ. Ρώμας σημείωσε: «Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος, κάνοντας ένα ψήφισμα στο Twitter το οποίο λέει: "Πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο βιαστής και μαστροπός βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι; Α) Ναι το ήξερε το καθίκι. Β) Όχι δεν το ήξερε". Δηλαδή σπρώχνει και τον κόσμο προς το "καθίκι"…».

Ο Χάρης Ρώμας είπε πως πολλοί έσπευσαν να τον συνδέσουν με την υπόθεση καθώς ο ίδιος είχε φωτογραφηθεί κάποιες φορές στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο. Ο καταξιωμένος ηθοποιός υποστήριξε πως λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική –καθώς κατεβαίνει υποψήφιος για τον Δήμο Χαλανδρίου– υπήρξε συγκεκριμένη ιστοσελίδα η οποία του άσκησε κριτική.

Μια κριτική για την εκδήλωση που κατέληγε όμως, σε μια φωτογραφία στην οποία ο ηθοποιός παίρνει αγκαλιά και φιλάει το παιδί μιας φίλης του.

«Έκανα μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για την υποψηφιότητά μου και ένα συγκεκριμένο site μου έκανε κριτική. Στο τέλος του κειμένου είχαν βάλει μια φωτογραφία που φιλάω και αγκαλιάζω το παιδάκι μιας φίλης που μάλιστα το κρατάει από το χέρι η μαμά του. Έγραφαν από κάτω “θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”».

#ΒΙΑΣΜΟΣ #12χρονη #ΧΑΡΗΣ_ΡΩΜΑΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.