Υπόθεση παιδοβιαστών στα Σεπόλια: Σοκάρουν οι νέες διαρροές για τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης (βίντεο)

Υπόθεση παιδοβιαστών στα Υπόθεση παιδοβιαστών στα

Όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς διαρρέουν στοιχεία όπως μηνύματα της προφυλακισμένης μητέρας, αλλά και αποσπάσματα από καταθέσεις και απολογίες. 

Νέα αποκαλυπτικά μηνύματα δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα - αυτή τη φορά μεταξύ της 37χρονης μητέρας και της 12χρονης που βιαζόταν συστηματικά από παιδόφιλους.

Στα μηνύματα αυτά φέρεται η προφυλακισμένη για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας να ζητά πιεστικά από την κόρη της χρήματα για να αγοράσει τσιγάρα και ναρκωτικές ουσίες.

Παράλληλα,  σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο Mega, επισάμνθηκε ότι οι δικαστικές Αρχές εκτιμούν πως «η μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια στο chat που εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη».

Μάλιστα, έγινε αναφορά και σε εννέα πρόσωπα που φαίνεται να έχουν δώσει τα χρήματα στην μητέρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Πρόκειται για τον Σοφιανίδη, τον 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης που προφυλακίστηκε, 6 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί από συνομιλία του blind chat κι έναν ακόμη που μιλούσε αρχικά μέσω του blind chat και μετά μέσω viber και what’s up.

#ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ #ΜΗΤΕΡΑ #ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.