Σοκ στην Αχαΐα: Άνδρας άναψε μαγκάλια στο δωμάτιο του και...αυτοκτόνησε!

Σοκ στην Αχαΐα: Άνδρας Σοκ στην Αχαΐα: Άνδρας

Ο άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του, ανάβοντας ένα μαγκάλι στην κρεβατοκάμαρά του.

Νεκρός στο εξοχικό του στο Γρηγόρι Αιγιαλείας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ένας άνδρας, γεννηθείς το 1950.

Τον άνδρα βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν και σημειώματα στον χώρο της κρεβατοκάμαρας.
Ο άνδρας φέρεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του, ανάβοντας ένα μαγκάλι στην κρεβατοκάμαρά του, ενώ προηγουμένως είχε κλειδαμπαρώσει τις μπαλκονόπορτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

 

#ΑΧΑΙΑ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΜΑΓΚΑΛΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.