Ρούλα Πισπιρίγκου: Επί πέντε ώρες στην ανακρίτρια η αδερφή της Δήμητρα (βίντεο)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επί Ρούλα Πισπιρίγκου: Επί

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση με τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών στην Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποχώρησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι από το γραφείο της ανακρίτριας. Η αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό, μετέβη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων χωρίς τη μητέρα της. Συνοδευόταν μόνο από τον συνήγορό της και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, η κατάθεση της διήρκησε τουλάχιστον πέντε ώρες. Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο «πολιορκήθηκε» από δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες ωστόσο η ίδια δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική μάρτυρας, καθώς βρισκόταν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν πέθανε η έξι μηνών Ίριδα, η οποία σύμφωνα με τους ιατροδικαστές κατέληξε από ασφυκτικό θάνατο.

Πάντως, να τονιστεί ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου στηρίζει την αδερφή της και υπογραμμίζει σε κάθε τόνο πως δεν εμπλέκεται στους θανάτους των παιδιών της.

{https://www.youtube.com/watch?v=hqcf8MgsBnc}

.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΑΔΕΡΦΗ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ #ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ #ΙΡΙΔΑ #ΜΑΛΕΝΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.