Προθεσμία για τον 53χρονο παιδεραστή που εξέδιδε 12χρονη: Η έκκληση της μητέρας της

Προθεσμία για τον 53χρονο Προθεσμία για τον 53χρονο

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη έλαβε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι εδώ και 4 μήνες στα Σεπόλια.

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε αμίλητος απο το ανακριτικό γραφείο και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων, ενώ με σκυμμένο το κεφάλι έγινε και η άφιξή του στην Ευελπίδων.

Τόσο εκείνος, όσο και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του, θα απολογηθούν εντέλει την Τετάρτη.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνωμή, καθώς το κοριτσάκι φέρεται να ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οκταμελή οικογένειά της. Ο ίδιος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε, ενώ αναρτούσε και πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφιλ σε social media έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, αξιωματικοί εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, ενώ είδαν και τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

H έκκληση της μητέρας της 12χρονης

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης κοπέλας διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Ενημέρωσε την μητέρα της και έπειτα έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζηλίκι καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε την κόρη μας και τα υπόλοιπα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί μας από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί, το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

Θεοδωρικάκος: «Δείγμα του επαγγελματισμού της ΕΛΑΣ η σύλληψη»

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήρε την αποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ, ενώ σημείωσε πως «η παιδοφιλία και η κακοποίηση παιδιών αποτελούν τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα».

Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. 

 

 

#ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.