Νέα Ιωνία: Τι αναφέρει η 38χρονη για σεξουαλική κακοποίηση και η «αντίθεση» με την ιατροδικαστική εξέταση

Νέα Ιωνία: Τι αναφέρει η Νέα Ιωνία: Τι αναφέρει η

Αρνείται την καταγγελία της 38χρονης Ρουμάνας ο σύντροφός της (επί 8 χρόνια), ότι την κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι στη Νέα Ιωνία και τη βίασε απειλώντας την με όπλο.

Σύμφωνα με το Star, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης, όμως σε κάθε περίπτωση αναμένεται το πόρισμα από το οποίο θα προκύψει πιο σαφής εικόνα.

Ο 58χρονος αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας και το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

Μετά την ανάκριση αναμένεται να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους εισαγγελέας και ανακριτής θα οδηγήσουν στην προφυλάκισή του ή όχι.

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, το πρωί του Σαββάτου (1/10), οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας η οποία ζητούσε βοήθεια, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στην πολυκατοικία με τη βοήθεια ενός ενοίκου.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα, που τους υπέδειξαν, χτύπησαν το κουδούνι και άνοιξε ένας άνδρας, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά.

Οι αστυνομικοί είδαν στο βάθος του διαμερίσματος μια γυναίκα να τους κάνει νοήματα πως χρειάζεται βοήθεια και μπήκαν στο σπίτι.

Η 38χρονη τους έδειξε ένα σημείο, στο οποίο υπήρχαν δύο όπλα, ένα εκ των οποίων πολεμικό με ειδική διόπτρα και δίποδο ενώ κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη βίασε το προηγούμενο βράδυ υπό την απειλή όπλου.

#ΝΕΑ_ΙΩΝΙΑ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ_ΕΞΕΤΑΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.