Καβάλα: «40 χρόνια αυτό δεν το έχω ξαναδεί», συγκλονίζει ο ιατροδικαστής για το διπλό έγκλημα (βίντεο)

Καβάλα: «40 χρόνια αυτό δεν Καβάλα: «40 χρόνια αυτό δεν

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος εξέτασε τις σορούς των θυμάτων της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα.

Όπως είπε, ο 56χρονος πυροβόλησε και το μωρό και την γυναίκα πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…Πέρασαν σκάγια και προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» εξήγησε μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά, ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

«Έκανε δύο προσπάθειες, στην πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος, μάλλον σκέφτηκε την καρδιά, μία και έξω, αλλά το όπλο μάλλον γλίστρησε. Τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα, χωρίς να προκαλέσει ρήξη πνευμόνων» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής Καβάλας.

Αναφορικά με την απόσταση που δέχτηκαν στους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή, περίπου στα δύο με τρία μέτρα.

«Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώνουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

#ΚΑΒΑΛΑ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΜΩΡΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.