Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο 24χρονοι για τη δολοφονία του 42χρονου

Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δυο 24χρονοι κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Για περισσότερες από 12 ώρες, οι δυο 24χρονοι έδιναν εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών, εξηγήσεις ωστόσο που από οτι φαίνεται δεν έπεισαν με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να τους κρίνους προφυλακιστέους για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής

Η ανακρίτρια μάλιστα βλέποντας το υλικό αποφάσισε να επεκτείνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δυο νεαρών, που στο στάδιο της προδικασίας είχαν καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες.

Ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας οτι βρισκόταν σε άμυνα ενώ ο συγκατηγορούμενός του επικαλείται εθισμό του θύματος στο αλκοόλ.

#ΡΑΦΗΝΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.