Ραφήνα: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ, πριν την άγρια δολοφονία του 42χρονου

Ραφήνα: Βίντεο - Ραφήνα: Βίντεο -

Βίντεο - ντοκουμέντο, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, αποκαλύπτει όσα προηγήθηκαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης πριν από την άγρια δολοφονία του 42χρονου,στη Ραφήνα. 

 

Όπως φαίνεται όλα ξεκίνησαν από κάποια σπραωξίματα μεταξύ του 42χρονου και των δύο νεαρών, τα οποία οδήγησαν στον άγριο ξυλοδαρμό του θύματος.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι βγαίνουν από την τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου και κατευθύνονται πίσω στην παρέα τους. Δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθεί το θύμα, ο 42χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του από τα βάναυσα χτυπήματα των φερόμενων ως δραστών.

Το θύμα φαίνεται να σπρώχνει τους δυο 24χρονους, αυτοί απαντούν με σπρωξίματα.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει, ενώ παρεμβαίνει και υπάλληλος που βρίσκεται μέσα από το μπάρα.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο 

Σημειώνεται πως οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για την δολοφονία 42χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στη Ραφήνα, βρέθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας.

Κατά την πολύωρη απολογία του ο ένας νεαρός αρνείται ότι χτύπησε το θύμα. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν είχε ουδέποτε πρόθεση να τον σκοτώσει. «Το μόνο που έκανα ήταν να υπερασπιστώ το φίλο μου που κινδύνευε. Είχα επαφή με το θύμα στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνας υπέρ τρίτου» ανέφερε.

#ΡΑΦΗΝΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΞΥΛΟ #ΒΙΝΤΕΟ #ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.