Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η γυναίκα που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον σύζυγό της

Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε από τον ανακριτή η 31χρονη, η οποία κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 33χρονο σύζυγό της, στη Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης.

Η 31χρονη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα αλλά άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης και ο νέος που ορίστηκε αυτεπαγγέλτως ζήτησε προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία.

Η βουλγαρικής καταγωγής κατηγορούμενη διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μέχρι χθες φέρεται να απέδιδε την πράξη της σε ατύχημα, λέγοντας ότι το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή σε πανηγύρι της περιοχής, ενώ ο σύζυγός της υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως ανέφερε ο συνήγορός του.

Το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση και πριν από τρεις μήνες η 31χρονη είχε μηνύσει τον 34χρονο για ενδοοικογενειακή βία.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.