Βρέθηκε σε ποιον ανήκει το ακέφαλο πτώμα που εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε σε ποιον ανήκει το Βρέθηκε σε ποιον ανήκει το

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε ακέφαλη και χωρίς πόδια στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα νεαρό μόλις 24 ετών από το Πακιστάν.

Σε 24χρονο από το Πακιστάν ανήκει η ακρωτηριασμένη σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλοχωρίου και Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, η ταυτοποίηση επιτεύχθηκε μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρευνας από την αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση (έλειπαν το κεφάλι και τα κάτω άκρα), δεν προέκυψαν ίχνη από προθανάτιες κακώσεις.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΤΩΜΑ #ΣΟΡΟΣ #ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.